Crèmetopper inneholder utvalgte godbiter gjennom 15 år, samt noe splitter nytt.

– Det serveres treretters middag med alle rettigheter underveis i showet, og det blir muligheter for dans til levende musikk fredag og lørdag. Jubileumsfeiringen rundes av med en søndags matiné, sier Mariann Holter i Crème Fraîche.

I fjor høst fylte koret storsalen i Nannestad kommunehus to kvelder på rad med jazzshowet Birdland.

Crème Fraîche ble stiftet i 2002 og består av medlemmer hovedsakelig fra Øvre Romerike, under kyndig ledelse av dirigent Ellinor Edlersdotter. Koret har satt seg som mål å beherske de fleste stilarter og har gjort seg bemerket med sitt ønske om å gi publikum en konsertopplevelse utenom det vanlige. Koret har også hevdet seg i konkurranser både nasjonalt og internasjonalt, senest under NM i 2015 da de vant damekor klasse A og i 2010 med to andreplasser fra konkurransen Musica Mundi i Italia. Våren 2017 deltok Crème Fraîche i urpremiere på Birkebeinerspillet. Koret har også utgitt egen CD, Words, i forbindelse med sitt 10-års jubileum.

– Vi håper publikum vil delta også i år på jubileumsfeiringen vår, sier Holter.

Det er forhåndssalg av billetter.

LES OSGÅ: Publikum rørt til tårer av Beauty and the Beast

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.