I januar er det klart for femårsjubileet for Dansegalla Gran Canaria. De fire første dansegallaene ble holdt i Maspalomas, Arguineguin og Puerto Rico. Sistnevnte er også stedet for årets etter mange gode tilbakemeldinger etter fjorårets dansegalla. Mulighet for musikk fra to scener, sentral beliggenhet, dansegulv og sitteplasser både ute og inne er noen av grunnene til at dette er et lokale som er egnet.

LOKALE FJES

«Verdens Beste Husband» oppstod i forbindelse med dansegallaen i 2014 og består av rutinerte og allsidige musikanter med bred sceneerfaring. De backer flere av artistene på dansegallaen og spiller i tillegg en egen avdeling.

I dette bandet er eidsvollingene Hans Olav Trøen (Contrazt/tidligere Vagabond, Dænsebændet og Torry Enghs) og Rune Melby (tidligere Lasse Johansen Band og supervikar i en rekke kjente band) med og setter sitt preg på festivitasen. I tillegg skal også Contrazt, Anne Nørdsti, Holmsve, Hanne Mette, Terje & Odd Arne fra Ingemars, Lasse Sigfridsson, Thorleif Torstensson, og Trond Erik Grundt fra tidligere Trond Erics spille til dans.

LES OGSÅ: Hans Olav Trøen på hjemmebane

LES OGSÅ: Trøen satser på Grand Prix-reprise etter 30 år

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.