Fredag kveld vrimlet det av danseglade mennesker i et festlokale på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. De var klare for fest med bandet Ole Ivars i tillegg til DJ Terje.
LES OGSÅ: Mindre dans og mer show på Ole Ivars i tida framover

Gledet seg til dansegalla

- Jeg synes det er veldig koselig at det er dansegalla og at vi har mange folk her i kveld, sier Synøve Laumann.
- Jeg synes dette er helt topp, sier Anne-Mette Gulbrandsen ivrig.
Damene fra Råholt så fram til en eventyrlig kveld fylt med musikk og dans. Gulbrandsen hadde gledet seg til diskotek i flere dager.
- Det blir veldig spesielt å høre Ole Ivars. De er veldig flinke, mener hun.
Maren Sofie Jahren fra Eidsvoll hadde funnet veien til dansegallaen fordi hun likte å danse. Hun også var spent på Ole Ivars.
LES OGSÅ: Ga 10.000 kroner til Ole Ivars-fest på Gardermoen

Vellykket kveld

Da Ole Ivars ankom scenen sto jubelen i taket. Gjestene svingte seg energisk på dansegulvet etter slagere som Line og En får væra som en er. Det ble en eneste stor dansefest ut av det hele.
Arrangør, Trude Essie Ask, var svært fornøyd med at 430 personer hadde meldt seg på til fredagens diskotek. Hun har i snart 30 år holdt diskotek for utviklingshemmede som et frivillig tiltak.
- Det er veldig givende og det er stort behov for det, forteller hun.
Og det var tydelig at mange koste seg og hadde en fabelaktig stund denne kvelden.
Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.