Erik Tunstad er utdannet biolog og har skrevet sin hovedoppgave innen økologi om Tegefaunaen i en usprøytet eplehage. I 1985 begynte han å jobbe med forskningsjournalistikk. Erik Tunstad har skrevet en rekke fagbøker og han var en av initiativtakerne til stiftelse av organisasjonen Skepsis.

12. februar kommer han til Herredshuset på Jessheim, og holder foredrag i regi av Human-Etisk Forbund ved Ullensaker-Nannestad Lokallag.

– Tunstad har skrevet boka Darwins teori – evolusjon gjennom 400 år. Nettopp Charles Darwin og evolusjonen er hovedtema når han kommer til Herredshuset, sier Reidar Huse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.