Datapartyet blir delt opp i to seksjoner. Det starter lørdag formiddag med JuniorLAN, for dem som går 5. til 7. trinn, og der blir det servert gratis middag.

– Forrige gang var det bare for ungdom, me nå har vi lyst til å nå ut til de yngre også, sier Øivind Strand Sandbu som jobber med ungdomskafeene.

Så fortsetter kvelden med UngdomsLAN for 8. trinn og opp til 18 år. Det vil vare fra ettermiddagen og gjennom hele natten til søndag.

Arrangementet vil ha plass til 40 av de minste, og 40 av de større, og påmelding kreves.

Strand Sandbu sier at det viktigste er at deltakerne har det bra sammen.

– Det er en så inkluderende gjeng, det er veldig gøy, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.