- I år har jeg gjort opprykk til rullator. Før har jeg pleid å gå uten, sier Åse Resell underveis i løypa på fredagens rullatorfestival i Romsaasparken.
- Forresten så vet jeg ikke om jeg har rykket opp eller ned, sier hun og smiler.
Kampen Veteranorkester og barnehagebarn sto for underholdning i solskinnet. Det uhøytidelige løpet hadde som vanlig tre løyper. En for el-stolbrukere, en annen for rullator/rullestol-klassen, samt egen merking for turgåere.
Hun har vært med på alle festivalene de siste årene etter at hun flyttet til Jessheim fra Oslo.
- Dette er fine greier. Jeg har fortalt venner i Oslo om hvilke gale greier man driver på med her i Ullensaker, sier Resell.
LES OGSÅ: Leter etter postkasser

ALDRI FØR VÆRT FLERE

Fra scenen fortalte primus motor Rita Fjeld-Hovden, daglig leder i Ullensaker frivilligsentral, at det aldri før har vært flere deltakere enn i år.
- Det tyder på at arrangementet har kommet for å bli. Vi vil at dette skal være en folkehelseopplevelse for alle, sier hun.
LES OGSÅ: Trygge på ferie med de gule englene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.