Jeg er i London på matkonferanse. Det snakkes om hvilken type mat vi kommer til å spise i fremtiden, og fremtiden er ganske nær. Alt skal være «fritt for». Uten sukker, uten salt, uten melk, uten egg, uten laktose, uten gluten. Men vi skal visst nok knaske i oss gresshopper, drikke vann med protein og spise kjøtt som ikke er kjøtt men ris.

Jeg kjenner behovet for noe som er fullt av. Sukker, sjokolade og fløte. Det er til å bli salig av etter alle pekefingrene.

After Eight trøfler

Du trenger:

200 gram mørk sjokolade 40 stk. After Eight sjokolader 1,5 dl fløte 3 ss bakekakao

Slik gjør du:

1. Hakk sjokoladen fint. Ha hakket sjokolade i en i en skål med After Eight-sjokoladene

2. Varm fløten i en kjele, til det når kokepunktet

3. Hell fløten over sjokoladen og rør til sjokoladen er smeltet og blandingen er glatt og blank

4. Ha plastfolie over skålen og sett den i kjøleskapet i minst en time.

5. Form trøffelmassen til kuler og rull dem i kakao.

Oppbevart kjølig, holder trøflene seg i tre uker.

MER SNACKS FRA ODA

Disse oppskriftene er perfekte til litt ekstra kos

Glutenfri kake: Saftig mandelkake helt uten mel

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.