Målet er å oppmuntre ungdommene i sjuendeklassene til refleksjoner og kreativitet rundt fredstanken. På Eidsvoll Verk skole vant Silje Margrethe Tøfte Henriksen, Fredrik Weaas vant på Bønsmoen. De to vinnertegningene deltok i høst i distriktsfinalen, sammen med 20 andre tegninger fra Øvre Romerike, Hedmark og Oppland.

Premier til vinnerne

Hussain Tajammal Syed fra Bakke Skole på Kløfta vant distriktsfinalen.

- Tegningene til Silje Margrethe og Fredrik var også så flotte at vi fikk rammet dem inn så de kan henges opp på skolen, forteller Finn Harald Pettersen, lederen av gruppen i Lions Eidsvoll Sør som jobber med positive tiltak for barn og unge.

Nylig overleverte han tegningene tilbake til Silje Margrethe og Fredrik ved elevsamlinger på de to skolene. Begge vinnerne fikk diplom og 500 kroner i premie. I tillegg fikk vinnernes klasser 1000 kroner hver til klassekassa fra Lions-klubben.

LES OGSÅ: 70.000 bidrag var med i konkurransen, og til slutt vant Waleed Waqas på Døli skole.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.