Fra før er det kjent av Åge Aleksandersen og CC Cowboys spiller på Jessheim Torg i sommer. Nå viser det seg at en av landets mest folkekjære artister også avlegger byen et besøk under Jessheimdagene.

HUSKER DU DETTE: Enorm pågang til CC Cowboys

16. august står Bjørn Eidsvåg på hovedscenen. Det betyr et møte med en mann hvis sanger for lengst har skrevet seg inn i musikkhistorien som norske klassikere.

ROCK

Dagen etter står Honningbarna på scenen, pønkrockbandet fra Søgne som debuterte med EP i 2010 og vant klassen rock i Spellemannprisen 2011. De vant også prisen for beste liveartist under P3 Gull i 2015 og fikk kulturdepartementets talentpris Bendiksenprisen i 2017.

Rockebandet El Cuero fra Kristiansund skal også spille på Jessheimdagene. De serverer hovedsakelig egenprodusert americanarock.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.