Mye takket være driftige eidsvollinger, kan vi glede oss til en ny sesong med campingglade nordmenn. Den 2. april har serien «Ja vi elsker camping» premiere på TVNorge. Det blir den tredje sesongen i serien, som startet med «Montebello Camping» i 2015.

Produksjonslederen til serien, en regissør, en fotograf, og en av hovedpersonene i serien, er fra Eidsvoll.

Råholtjente

Vigdis Karlsen satt i arrangementskomiteen til Larkollen camping, hvor serien er spilt inn, og er en av de ledende karakterene i serien. Hun er bosatt i Bærum, men er født og oppvokst på Råholt, og hjertet banker for hjembygda.

– Jeg er jo råholtjente, det er det ingen tvil om. Dagen etter at jeg blir pensjonist, så flytter jeg hjem til Råholt, sier Karlsen bestemt.

Langt ifra ferie

Karlsen har kost seg på Larkollen camping i sju år, men denne sommeren var litt annerledes enn de foregående. Det var filming fra juni til august, og litt mer aktivitet enn vanlig på campingplassen.

– De kom og gjorde avtaler, og så ble de med på alt. Skulle vi ha et arrangement, så hang de i hæla på oss til Rygge senter for å handle, og var med på alt fra A-Å. Det var veldig morsomt, men det var langt ifra noen ferie, ler Karlsen.

Nå har Karlsen solgt campingvogna, og skal nøye seg med å besøke venner og bekjente på campingplassen framover.

Produksjon

Men også bak kamera står det folk fra distriktet. Produksjonslederen Anine Johansen er også født og oppvokst på Råholt. Hun styrer logistikk og administrasjon, og sørger for at produksjonen av serien blir gjennomført.

– Når jeg jobber med en serie som «Ja, vi elsker camping», har jeg drømmejobben. Både får jeg jobbe med tv, og tilbringe sommeren på tidenes campingplass på Larkollen. Der får jeg jobbe med ekte folk som byr på seg selv, sier Johansen.

Hun jobbet også med den forrige sesongen av «Ja vi elsker camping» fra Oddane Sand, «Hele Norge baker», «Danskebåten», og andre prosjekter. Mest kjent er «Snømannen» med Michael Fassbender.

foto

Kai Arben Hansen er også født og oppvokst på Råholt, men bor nå i Hurdal. Han er fotograf og har filmet mye av serien. I fjor sommer bodde han to måneder på Larkollen camping med familien sin, mens han jobbet.

– Det var helt ålreit å bo en hel sommer på campingplassen, og få betalt for det, ler Hansen.

Han er fast kameramann på «Mesternes mester» og «Paradise Hotel».

Eidsvollingen Vegard Kristiansen er regissør og reporter på campingserien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.