Eldbjørg Gundersen har ikke bare syklet rebusløypa. 80-åringen har tilbakelagt en distanse på 1300 kilometer i sommer. Mandag fikk hun en elsykkel som premie for innsatsen.

- Dette var en gledelig overraskelse. Jeg synes det er tungt å sykle opp til vanntårnet, men med Elsykkel blir jo også dette en lek, sier hun.

Bak Sykkelbyen Jessheim står Cockpit Event, Jessheim Stadion Bolig AS og Kondis. Sykkelen er sponset av Aurskog Sparebank og G-Sport på Kløfta.

- Vi gjør dette fordi vi synes det er viktig å gi noe tilbake til lokalmiljøet, og fordi vi er opptatt av at folk skal bruke kroppen og sykkelen framfor bilen når de skal forflytte seg i nærmiljøet, forteller Sidsel Skjelmerud.

Rebusløpet har blitt en tradisjon som skal gjentas neste år.

- I tillegg vil vi arbeide for at det legges bedre til rette for sykling i Ullensaker med oppmerkede sykkelstier i veibanen, bedre sykkelparkeringer og sykkelveier, sier hun.

I sommer har det blitt arrangert to sykkelrebusløp med poster spredt i hele kommunen. I folkehelseuken oppfordret de til å sykle på den nye sykkelvegen mellom Jessheim og Kløfta så mange ganger som mulig i løpet av helgen. Av alle som registrerte seg ble Anne Marthe Aasve Eriksen den vinneren av overnatting for to på Hurdalsjøen Hotell, lunsj på Blindesenteret og guidet omvisning på Eidsvoll 1814.

Etter fjorårets sykkelrebus var det Bjørnar Lyngstad Strøm som stakk av med en elsykkel i hovedpremie.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.