Vøien, som nå er bosatt på Bud utenfor Molde, forteller at resultatet ble bedre enn forventet.

- Jeg begynte ikke å synge noe særlig før i 2012, og i 2013 prøvde jeg meg med Elvis Tribute for første gang. Jeg har alltid vært Elvis-fan. Jeg fikk en kassett med Elvis av min far da jeg var liten. Det var nok noe som traff meg, sier Vøien.

Konkurransen i England er Europas største «Elvis-konkurranse».

- Det er artig å finne på noe annet. Det som i utgangspunktet var ment som en hobby er blitt til mer enn jeg tenkte meg, sier Vøien.

Men det som er enda større for Vøien er at han senere fikk synge med flere medlemmer fra originalbandet, TCB Band, til Elvis.

- Det er morsomt med tredjeplass i konkurransen, men det er mye, mye større å ha sunget med musikerne til Elvis. Jeg sendte inn en video til Elvis-klubben Flaming Star, og ble valgt ut til å synge med bandet på Cosmopolitan i Oslo. Dette er utrolig stort. Det blir ikke noe større enn det, sier Vøien.

Morgan «Elvis» Vøien opptrer også med bandet dElvis Morgan Band, et eget band med både blåserrekke og kor.

LES OGSÅ: Bryllupsreisen gikk langs Route 66 og bryllupet sto i Las Vegas med Elvis-prest

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.