Da Nannestad Turlag arrangerte Opptur på Kløvberget hadde Emma Kahn og Tom Talgø, begge fra Nannestad ungdomsskole, lengste kast i henholdsvis jente og gutteklassen.

– Da resultatene ble meldt inn til DNT ble det klart at Emmas kast var lengst blant jentene. Emma er dermed uoffisiell juniornorgesmester i støvelkast, sier Karl Henrik Laache, leder i Nannestad Turlag.

Premien er et par sko og støvler fra Viking og et diplom som ble delt ut av Laache. Også den lokale vinneren i gutteklassen, Tom Talgø, får et par støvler fra Viking for prestasjonen.

Laache opplyser at det uoffisielle NM-et, som arrangeres i samarbeid med DNTs partner Viking Footwear, var en suksess ved flere arrangementer i år.

Over 32.000 ungdommer deltok på Opptur i år.

LES OGSÅ: Ei uke med krig på timeplanen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.