I fem dager til ende har utøverne utfoldet seg for tilnærmede fullsatte saler under elevforestillingen. Og la det være sagt med en gang: Denne gjengen kan virkelig Eidsvoll Ballettsenter være stolte av. Her var det rytme, koreografi, dans, ballett, musikk, lys, drakter og utøvere i skjønn forening på scenen. Her satt alt som et skudd fra første sekund, og det var helt tydelig at disse utøverne har brukt vårsemesteret godt. Skjønt; Det ligger nok mange flere timer bak for de fleste av dem. Noen fikk prøve seg på en scene for første gang. Andre demonstrerte rutine og trygghet i sine roller. Felles for dem alle var at de bidro til en magisk kveld. Det tok ikke lang tid før den første spontane applausen fylte rommet. Deretter kom jubelropene tett som hagl. Velfortjent for alle som har jobbet hardt for å levere disse fem vårkveldene. Dette kan Mona Stubsveen Bråten og alle hennes gode hjelpere være stolte av.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.