Bilder handler om å informere og fortelle en historie i seg selv. Situasjonen Tine H. Lien har fanget er nettopp essensen av dette. Da hun ble gjort oppmerksom på hva som skjedde bak seg, tok hun heldigvis opp kameraet sitt og foreviget situasjonen. Vi synes bildet er strålende dokumentarisk, i tillegg til at det er teknisk bra. Gratulerer!

Da Pernille Røtzer var på tivoli i sommer, fanget hun et av de mest spennende motivene vi har sett på lenge. Her viser hun oss størrelsesforskjellen på menneske og maskin i en robotaktig verden. Vinklene er flotte, lyset likeså. Vi blir ikke lei av å stirre på dette bildet, og skulle gjerne sett de andre bildene fra denne dagen.

Jane Bjerkli er inne på noe av det samme, mennesker og maskiner. Her ser vi det vakre i et svart/hvittbilde, med flotte tegninger i de dramatiske skyene, kombinert med et motiv vi dveler lenge ved.

I en verden full av farger virker svart/hvittbilder sterkere på oss enn før da de var dagligdagse i alle trykte medier. Derfor vil vi anbefale å utforske denne spennende verdenen. Ikke bare ved å transformere et fargebilde til svart/hvitt, men å stille kameraet vekk fra fargene. Fotograferingsopplevelsen blir en ganske annen, og du skal ikke se bort fra at fargebildene du tar senere blir bedre av det.

FIKK DU MEG DEG DISSE:

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 1

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 2

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 3

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.