Etter 35 år er det slutt. Eidsvoll Rock & Bluesklubb legges ned. Siste tradisjonelle konsert blir 3. juledag, og da er det jubelbandet Glory Days som spiller. Det er et av Norges beste cover-party-band, som stiller med utvidet mannskap.
LES OGSÅ: 35 år. 130.000 musikkfrelste. Legges ned

THE LAST WALTZ

- Vi kaller kvelden for «The last waltz», sier klubbens alfa og omega gjennom 35 år, Vidar «Piters» Pettersen.
Han mener kvelden blir veldig spesiell og vemodig, men at det nå var på tide å sette en sluttstrek fordi økonomien var usikker. Spesiell kveld blir det av flere grunner. Klubbens faste tilholdssted har vært gamle Nebbenes kafeteria, og også den har stengt dørene for godt for vanlig kafédrift.
- Denne kvelden blir det gravøl, både for Nebbenes og for klubben. Vi skal gå ned med flagget til topps og gjøre kvelden minneverdig.
LES OGSÅ: Rockejul på Nebbenes

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.