Resaland er styreleder i Eidsvoll Almenning. Han angrer ikke på at TV 2 fikk tillatelse til å bruke eiendommen Løntjernbråten i hele sommer.

- HÅPER PÅ GOD ETTERSMAK

- Farmen må være veldig bra reklame for Gullverket og for Eidsvoll som helhet, sier Resaland.

- Jeg håper dette gir god ettersmak og setter Gullverket og Eidsvoll på kartet.

bra samarbeid

Produksjonsselskapet Strix som har stått for innspillingen, har disponert området helt siden i juli.

- De har forholdt seg til den avtalen vi inngikk, og har oppført seg veldig bra, sier Resaland.

SKRYT

Programleder Gaute Grøtta Grav har rost både deltakerne og stedet.

- Det er et meget vakkert sted som vi ble glade i. Det var jo som et postkort. Jeg håper at kommunen vet å dra nytte av dette og at Løntjernbråten vil bli brukt i framtiden, uttalte programlederen til EUB rett etter at TV-innspillingen var fullført.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.