– Intensjonen med denne festen er å skape et felles møtested for barna så de ikke går langs vegene for å samle inn godteri. Det er jo også sosialt for foreldrene å samles, sier Anne Lene Rudsengen, styrer i Læringsverkstedet barnehage på Råholt.

Hun opplyser at det er tilrettelagt for barn i alle aldre.

AKTIVITETER OG GODTERI

– Vi oppfordrer foreldre med de yngste barna om å komme litt tidligere på kvelden. Det legges opp til at de som gjennomfører aktiviteter får en strikk som kan byttes inn i godteri. Imidlertid trenger man ikke å delta på aktiviteter for å få godteri. Alle får uansett like mye, sier Rudsengen.

Hun forteller at det fjor deltok om lag 3.000 personer på HalloVenn i Råholthallen.

– Vi har gøyale aktiviteter, mange kilo godteri og en haug med hyggelige medarbeidere som vil gjøre kvelden til en fin opplevelse for deg og dine barn, sier Rudsengen.

OVERRASKELSER

Det blir aktiviteter som bruskassestabling, hoppeslott, putevandring, hinderløype, bowling, muffinspynting, ansiktsmaling og noen nye overraskelser.

For de treffsikre blir det kasting av piler, baller, flasker og erteposer. Alle får godteripremier hver gang man gjør noe. I kioskene kan man kjøpe pølser eller pizzasnurrer til den som hoppet over middagen, kake til kakemomsen og kaffe til den kaffetørste.

INGEN SKUMLE ANTREKK

– Vi ønsker at alle barn skal føle seg trygge og får en positiv opplevelse av arrangementet, derfor ber vi om at ingen kler seg ut i skremmende kostymer eller bruker masker, sier Rudsengen.

Barna må bruke posen de får utdelt ved innsjekkingen til å samle inn godteri i. Arrangører er Pinsekirken Håpet, Vestenga søndagsskole og Læringsverkstedet barnehage Råholt og Dal, samt mange hundre ildsjeler fra lokalmiljøet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.