• LEVERTE TOPP. Poebe, Martine og Linnea i første trinn viste hva de kan på scenen på Skogmo skole. Over 50 barn og 21 forskjellige underholdningsbidrag sørget for at arrangementet ble en skikkelig festkveld.
  • KULE. Nicoline, Matilde og Sandra i tredje trinn framførte et kult nummer.

– Hvor lenge har du spilt trommer, ville dommerpanelet vite.

– Jeg øvde siden julaften, svarte Ludvig til spontan applaus fra de frammøtte.

Hvert år arrangerer SFO på Skogmo skole talentkonkurransen Småstjerner. Arrangementet er blitt større og større år for år. I år var mer enn 50 barn i aksjon med 21 forskjellige underholdningsbidrag. Over 250 tilskuere tok plass i salen.

Ludvig gikk helt til topps

Til slutt var det Ludvig i andre trinn som stakk av med seieren i hele konkurransen.

– Det var det jeg hørte nyss om, at du hadde fått trommer til jul. Da tenker jeg at da har du blitt utrolig flink, og den låten du valgte er vanskelig å tromme etter. Og du var helt sikkert svært konsentrert. Men det du leverte var kjempebra. Tusen takk skal du ha, utbrøt dommerpanelet.

Den lokale talentkonkurransen ligner på Norske Talenter. Dommerpanelet ga tilbakemeldinger til alle, og alle fikk premier. 1. og 2. plass fikk ekstra påskjønnelse. Det var tydelig at ukene med øving hadde gitt gode resultater. På Skogmo skole var det høyt nivå på alt fra dans og sang til spenstige trommevirvler.

Allerede før Ludvig skulle i aksjon på trommene sine visket flere i salen i forventning over hva han kom til å levere.

Mange gode bidrag

– Jeg gleder meg ekstra til å høre på ham, sa en av dem som satt blant publikum.

– Han er så flink, sa en annen.

Noen av barna sa de var smånervøse under seansen på scenen. Andre sa det ikke var noe problem i det hele tatt. Taele i tredje trinn framførte en vakker sang.

– Dette var kjempegøy. Jeg var ikke nervøs i det hele tatt, sa hun og smilte etter sin opptreden.

Deltakerne hadde også ikledd seg fine antrekk for å framføre sine bidrag på festkvelden. Dette var med på å lage en perfekt ramme for hele underholdningskvelden på Jessheim. Applausen satt løst og smil og latter var en gjenganger blant små og store i salen. Med god grunn. Dette var en minnerik kveld som det bare er å glede seg stort over for alle som deltok.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.