– Jeg har lenge ønsket å komme i gang med skulpturer, men har hatt plassmangel. Før utstillingen ferdigstilte vi et nytt arbeidslokale på over 200 kvadratmeter på min hjemgård. Dette har gitt meg helt andre muligheter. Både galleriet og publikum har vært veldig positive, sier Christoffer Fjeldstad.

– Vi er stolte av å kunne presentere Christoffer Fjeldstads fjerde separatutstilling Good News. Skulptursamlingen gir assosiasjoner til et bymiljø med abstraherte religiøse bygninger krysset med skyskrapere. Med sine tegneserieliknende gjengivelser av personlige situasjoner og objekter lar Fjeldstads produksjon seg lenke til både til pop-art og til en av gigantene innen New York-skolen, Philip Guston. Fjeldstads malerier veksler mellom nyanser i gråtoneskalaen og en klar, fargesterk koloritt, skriver Galleri Haaken på sin hjemmeside.

Utstillingen varer til 10. september.

LES OGSÅ: – Ekelands maleri har det aldeles utmerket

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.