Ni åpne og to lukkede forestillinger står på planen når Ullensaker teater og kulturhuset serverer klassikeren Cats over fem dager. Dette er en av tidenes største musikalsuksesser, og allerede er 4000 billetter blitt solgt. Lørdag er det premiere.

- Det er jo helt utrolig. Vi har passert fjorårets Oliver-suksess allerede, sier kulturhusleder John Jørgen Støa som nå bare har 600 billetter igjen.

LES OGSÅ: Nå starter hardkjøret

IMPONERT

- Spørsmålet må jo da bli om dere er klare til storinnrykket?

- Ja, alt er på stell. Vi kan ikke bli mer klare enn vi er nå. Jeg er overimponert over innsatsen til alle deltakerne, og ikke minst koreografen Christer Tornell. Han har jo nesten bodd her i høst. Det ligger enorm mye jobb bak denne oppsettingen, påpeker han.

Støa forteller om enorm innsats fra hele ensemblet, både på og utenfor scenen.

- Folk har jobbet som gale, og det jeg har sett så langt er utrolig bra. Skuespillerne har lagt ned enormt mye jobb med å finne katten i seg selv. Jeg gleder meg stort til å oppleve dette, sier han.

- Kan det bli ekstraforestillinger?

- Vi har ikke lagt opp til det. Denne musikalen er veldig fysisk krevende å spille for hver enkelt, så det blir med disse.

- Sikkert?

- Tja, jeg skal ikke være helt sikker ...

LES OGSÅ: - Vi skal viske vekk menneskene og bare være katter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.