• Annonse 10.11.1967
  • Annonse 08.11.1967
  • Annonse 10.11.1942
  • Annonse17.11.1917
  • Annonse 13.11.1917

Her kommer noen av sakene vi skrev om i lokalavisen for lenge, lenge siden.

FOR 25 ÅR SIDEN

EB på onsdager

Fra nyttår kommer Eidsvold Blad også ut på onsdager. Samtidig går man over til nattrykking for å få med seg de siste nyhetene kvelden før. (14.11.1992).

Drømmer om VM

- OL i 1994 kommer nok litt vel kjapt på meg. Jeg tar heller sikte på VM i Trondheim året etter. Dette sier ett av landets desidert største langrennstalenter, Thomas Alsgaard, Eidsvold Værks Skiklub. (10.11.1992).

FOR 5O ÅR SIDEN

Utplassert

Elever fra 8. klasse ved Nordby Ungdomsskole på Jessheim er i disse dager utplassert hos en rekke forretningsdrivende i Ullensaker og omegn for å få et innblikket i det arbeidet elevene finner interessant. (08.11.1967).

Skolebygging

Arbeidet med 2. byggetrinn ved Langset skole i Eidsvoll er nå satt i gang. Rolf Furuseth Entreprenørforretning, Dal har fått hovedenttreprisen. (08.11.1967).

FOR 75 ÅR SIDEN

Norges frigjøring

I kampen for Norges frigjøring opptre tre typer mennesker. Den ene er de som skyver lasset framover. Den annen står ved veikanten og ser på. Den tredje søker å legge alle mulige hindringer i veien. (10.11.1942).

Odalsveien

Ingeniør Voss har uttalt til ordføreren at hvis det milde været fortsetter vil sommerarbeidet på veien Eidsvoll-Nord Odal antagelig være gjort om en 14 dagers tid. (10.11.1942).

FOR 100 ÅR SIDEN

Utlendingslov

Eidsvold herredsstyre. 1. Refrat. 2. Om hvorvidt lov ang. indskrænket adgang til ophold for utlændinger bør bringes til anvendelse. Loven besluttedes enstemmig bragt i anvendelse. (09.11.1917).

Krigssmør

Opskrift: 7 kopper melk, 2 kopper hvetemel, 2 spiseskeer potetsmel, 2 hg meierismør (annet natursmør gaar an), 1 helt egg (2 gir enda bedre smør). Salt efter smak.(13.11.1917).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.