For 25 år siden var det et stort problem med tyverier fra parkerte biler.

Lokalavisen skriver: Folk som parkerer sine biler Romeriksåsen for å dra på fisketur eller bærplukking blir stadig vekk utsatt for innbrudd i bilene.

Nå er problemet blitt så stort at lensmannskontoret i Nannestad og Gjerdrum går ut med en generell advarsel til bileierne: – Fjern alle verdisaker før dere drar innover skogsbilvegene.

VERST I GJERDRUM

– Det er verst i Gjerdrum almenning, men problemet er ikke ukjent nordover heller, sier lensmannsbetjent Odd G. Burmo ved Nannestad og Gjerdrum lensmannskontor.

– Folk som observerer mistenkelig kjøring på disse vegene bør notere seg bilnumrene. Dersom det oppdages ulovligheter, bør man snarest ringe oss. Kanskje kan vi få stanset bilene før de kommer ut på riksvegen, sier Burmo. Under bilinnbruddene er det ikke bare løse gjenstander som blir stjålet. Radioer og kassettspillere forsvinner også. – Men bileierne bør i hvert fall ikke legge igjen vesker og slikt i bilen. Legg løse verdisaker igjen hjemme, oppfordrer Burmo.

(10. august 1993)

Martinsen i landslagstroppen

Eidsvollingen Ole Einar Martinsen, som spiller for Rosenborg, er tatt ut i landslagstroppen til fotballkampen mot Færøyene i kveld. Martinsen var opprinnelig ikke med blant dem som landslagssjef Egil «Drillo» Olsen hadde tatt ut, men da Lyns Ronny Johnsen måtte melde forfall på grunn av skade, åpnet mulighetene seg for den lovende eidsvollingen.

(10. august 1993)

Tilbyr tomter

– Vi vil tilby tomter i Eidsvoll til de som blir brørt av utbyggingen av Gardermoen. De får sikkert tilbud av Ullensaker kommune også, men vi vil gi dem flere valg-muligheter, sier Arild Sandahl, leder for A/S Eidsvoll Tomteselskap. Øbygg A/S, Bjørn A/S og A/S Eidsvoll Tomteselskap har gått sammen om å arrangere en boligkveld for beboere ved Gardermoen. (11. august 1993)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.