– Det har vært etterspørsel etter sjakk, og vi har invitert Åge Roar Fjeldberg og Halvor Fjeldberg til å bistå med å sette i gang en sjakkgruppe. De kommer tilbake 31. mars. Vi håper det er interesse for tilbudet og alle er hjertelig velkomne, øvede og nybegynnere, sier Kari Holst-Larsen, biblioteksjef i Nannestad.

Stor aktivitet og engasjement på aktivitetssenteret, som nå har fått navnet Fredagstreffet, samles i Nannestad bibliotek hver fredag formiddag med variert program.

– Førstkommende fredag står i tillegg til sjakk boccia på programmet. Boccia har visst seg å være en suksess og samler en trofast gruppe hver gang som ønsker seg flere spilleglade deltakere, sier Holst-Larsen.

Hun mener det fine med fredagstreffet er at man ikke binder seg opp, men kan delta på det man vil og når det passer.

– Her er det muligheter til å bli kjent med nye folk, om du kommer alene eller sammen med andre. Vi spiller og slår av en prat over en kaffe kopp, sier biblioteksjefen.

Fredagstreffet er et samarbeid mellom Nannestad bibliotek, Nannestad sanitetsforening, Nannestad pensjonistforening og Nannestad Frivilligsentral.

STOR SJAKKINTERSSE: Sliter med å få plass til alle

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.