En av publikumsfavorittene var Romerike Musikkteaterskoles smakebiter fra musikalen Annie, som har premiere i Ullensaker kulturhus til høsten.

– Det har vært veldig spennende og lærerikt å jobbe med stykket, sier Mathea Wenger Aanerud.

Jessheim-jenta har hovedrollen i musikalen, og har lagt ned mange øvingstimer.

– Det var utrolig gøy at så mange kom for å se på i dag, forteller hun.

LES OGSÅ: Nesten like stort som julehandelen

HÅPER MANGE KOMMER

Ole Martin Nilsen spiller også i musikalen, og syntes det var flott at de fikk muligheten til å vise noen smakebiter fra stykket under årets Jessheimdagene.

– Jeg tror det å stå på scenen i dag var en god erfaring før premieren. og jeg håper at alle som så på oss også kommer til kulturhuset i høst, sier han.

fIKK DU MED DEG DETTE: - Jessheimdagene blir viktigere og viktigere

TRYLLESKOLE

Et annet populært innslag var Morten Urs trylleskole.

– Jeg lærer bort helt enkle og elementære tryllekunstner, sier Ur, som fortalte barna at han fortsatt øver på triksene han viste dem. Selv om han lærte dem da han var fem år gammel.

LÆRTE NOEN NYE TRIKS

Jonas Torp var ett barna som lærte noen nye triks.

– Jeg liker å trylle, og synes dette var bra, sier han.

Det var også mye spennende å få med seg i den tradisjonelle markedsgata. Der kunne man prøve seg som kunstner, klatre i klatrevegg, få ansiktsmaling eller gjøre et kupp i de mange salgsbodene.

– Jeg har hoppa i hoppslottet og hilst på Baluba, forteller Annicken Herrera, som akkurat hadde kommet ned fra klatreveggen da EUB slo av en prat.

– VELDIG KOSELIG

– Det er veldig koselig å være med på Jessheimdagene. Man møter mange kjentfolk, og det er veldig god stemning, sier Eva Botten, som hadde med seg datteren Josefine Iversen.

Botten var imidlertid ikke den eneste som syntes det var hyggelig å tilbringe lørdagen i Jessheim sentrum.

– HELT TOPP

– Å være på Jessheimdagene er helt topp. Det er et veldig all right sted å ta med barna til, i tillegg til at det er mange bra og billige varer, sier Alf Kristian Nyborg.

Han hadde med seg barna Bergljot og Glør. Trioen hadde ikke ligget på latsida, og hadde fått med seg mye før maleverkstedet i markedsgata ble testa ut.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.