Helgen tjuvstarter med med Even og Borgar i en heidundrande torsdagsjam. De har med Stian Haslie på gitar og Tor Mikael Stav-Larsen på trommer.

- Ta med sangstemmen, gitar eller hva du måtte ønske av instrument og møt opp. Scenen er din. Eller bare kom for en fin musikkstund i banken, sier Christian Taalesen.

HENDRIX

Fredag er det klart for Jimi Hendrix Tribute, når Ole Staveteig med band inntar scenen.

Musikere ellers er blant andre Sveinung Hovensjø som har spilt med mange andre norske artister, og supertrommslager Tom Arne Fossheim.

- Opplev noen av Norges beste musikere. Velkommen til en musikalsk opplevelse du sent vil glemme, understreker arrangør Christian Taalesen.

LES OGSÅ: Kulturbanken Kreti & Pleti offisielt reåpnet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.