Det var tre poeter som møtte opp denne kvelden. Først ut var tregrepspoeten Vidar Pettersen som leste 17 av sine siste dikt. Her er det humor, alvor, historie, betraktninger og mye kjærlighet. Pettersens dikt handler om Gamle Nebbenes, livet som eidsvolling, om hans kone Christine, Jesus og jula. Siste diktet «Jula er som en dårlig blues», som han hadde skrevet til denne kvelden, ble han kompet på gitar av Odd Arne Klungseth. Klungseth og Pettersen har planer om framtidige opptredener sammen.

Neste mann var Nils Amund Raknerud, som var kommet helt fra Oslo til Eidsvoll denne kvelden for å lese sine dikt. Siste poet ut denne kvelden var Ann-Jorun Jentine Aune som leste sine underfundige, morsomme og alvorlige dikt.

Musikken til slutt ble sørget for av «The Husband», en duo bestående av Christine Strid Johansen og Odd Arne Klungseth. De har vært fast inventar på disse poesikveldene.

- En fin avslutning på poesiåret i Eidsvoll med bra poeter, musikere og et livlig publikum, forteller Vidar Pettersen.

Det blir flere slike kvelder på nyåret, og det oppfordres poeter, skribenter til å møte opp for å lese sine ord og tanker.

LES OGSÅ: Vidar Pettersen er et moderne multitalent

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.