Det var tre poeter som møtte opp denne kvelden. Først ut var tregrepspoeten Vidar Pettersen som leste 17 av sine siste dikt. Her er det humor, alvor, historie, betraktninger og mye kjærlighet. Pettersens dikt handler om Gamle Nebbenes, livet som eidsvolling, om hans kone Christine, Jesus og jula. Siste diktet «Jula er som en dårlig blues», som han hadde skrevet til denne kvelden, ble han kompet på gitar av Odd Arne Klungseth. Klungseth og Pettersen har planer om framtidige opptredener sammen.

Neste mann var Nils Amund Raknerud, som var kommet helt fra Oslo til Eidsvoll denne kvelden for å lese sine dikt. Siste poet ut denne kvelden var Ann-Jorun Jentine Aune som leste sine underfundige, morsomme og alvorlige dikt.

Musikken til slutt ble sørget for av «The Husband», en duo bestående av Christine Strid Johansen og Odd Arne Klungseth. De har vært fast inventar på disse poesikveldene.

- En fin avslutning på poesiåret i Eidsvoll med bra poeter, musikere og et livlig publikum, forteller Vidar Pettersen.

Det blir flere slike kvelder på nyåret, og det oppfordres poeter, skribenter til å møte opp for å lese sine ord og tanker.

LES OGSÅ: Vidar Pettersen er et moderne multitalent