Nestleder Roald Nilsen i Ullensaker kunstforening ber kommunen om hjelp til å vedlikeholde Galleri Jessheim, og viser til den omfattende bruken.

– Det er behov for snarlig vedlikehold av utstillingslokalet, påpeker han og nevner særlig gulvet i utstillingsdelen.

– Gulvet er svært slitt og stygt og må males. Oppgaven anses for omfattende og spesialisert til at foreningen kan påta seg det, skriver han i brevet til kultursjefen.

I tillegg mener han at veggene har mange sår og må males.

– Kunstforeningen kan påta seg malearbeidet dersom kommunen bekoster maling og utstyr.

I tillegg til at de stiller spørsmål ved hvorvidt det bør skiftes til ledlys i galleriet siden dagens lyspærer skiftes ofte.

– Vi ber om snarlig svar på hvorvidt Ullensaker kommune har mulighet for å bistå med ovennevnte tiltak, skriver han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.