Onsdag kveld er det på'n igjen i den gamle kommunestyresalen i Bade kulturtun.

Målgruppen er - som den alltid har vært - handikappede og psykisk utviklingshemmede. Og som vanlig sitter Magnar Trondsgård klar med trekkspillet. Det blir 50. året han spiller på denne juletrefesten, og i år har han fått med seg Kjell Terje Bernhoft på gitar og Ben Hokke på trommer.

LES OGSÅ: Inviterer til tradisjonsrik juletrefest

DANS OG JULENISSE

- Vi starter med taffelmusikk når folket kommer, og så blir det gang rundt juletreet, tyven, tyven og slike leker rundt juletreet. Gjestene pleier å forlange fart med rock'n roll, og det får det også i år. Dans blir det, og julenissen kommer til slutt. Serveringen er som vanlig kaffe og bløtkake, og alle som har lyst til å komme på denne tradisjonelle juletrefesten, er velkomne, sier kveldens maestro, Magnar Trondsgård.

- Er det alltid fullt på disse juletrefestene?

- Tidligere, da de ble holdt på Fagerhøy på Eidsvoll Verk, var det alltid fullt hus. Nå er det mer varierende, og vi håper at det vil bli mange i kveld, svarer Trondsgård.

SE OGSÅ: Her tennes julegrana i Sundet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.