• RUNDKJØRING. Første del av innspillingen fant sted i rundkjøringen ved Hesteløkka og Travbanevegen.
  • BIL. Denne bilen var del av scenen.
  • SPERRET. Rundkjøringen ble delvis sperret under innspillingen.

TV-produksjonsselskapet Concorde TV AS er i gang med å filme et nytt TV program med Ylvis-brødrene.

PÅ NORDBYMOEN

Fra tirsdag til torsdag denne uka, samt torsdag i neste uke, blir det gjort opptak til dette programmet på Nordbymoen, Jessheim.

En del av innspillingen er en musikkvideo. 

På tirsdag ble de første opptaket gjort i rundkjøringen ved Hesteløkka og Travbanevegen. 

Både barn og voksne i nabolaget fulgte med på innspillingen og fikk sett blant andre Vegard Ylvisåker i aksjon foran kamera.  

I løpet av de neste innspillingsdagene er det planlagt å filme på en adresse like ved rundkjøringen og i nabolaget rundt.

KJENT KOMIKERDUO

Ylvis  består av brødrene Vegard og Bård Ylvisåker. Komikerduoen er blant annet kjent for talkshowet I kveld med Ylvis. 

En av deres tidligere musikkvideoer, The Fox, gikk verden rundt i 2013 og er siden spilt over 600 millioner ganger på YouTube. 

LES OGSÅ: Talentkonkurranse på Skogmo

LES OGSÅ: Fikk inspirasjon til egne vaner på ny matfestival

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.