– Skolekorpset har blitt vekket til live igjen etter en dvale, så siden høsten 2015 har det vært stor aktivitet igjen med i underkant 20 medlemmer, sier Ole Ottem-Holmsten i Aas Skoles Musikkorps.

Korpset fikk i vår støtte fra Gjensidigestiftelsen og Norsk Musikk Forening Øst, som ett av fire korps i Eidsvoll. En del av ønsket til Aas Skoles Musikkorps og Gjensidigestiftelsen er å spre korpsmusikk og gledene ved den. Som en del av støtten så har Gjensidige et program som heter Korps på friluftstur.

Det ble underholdt med flere fine marsjer og signaturstykket Vortex. Aspirantene var også med og spilte til stor applaus på sykehjemmet.

Konserten ble avsluttet med god gammeldags og en flott Gammel Jegermarsj. Beboere og ansatte inviterte så barna på is, brus og kake. I forbindelse med Korps på friluftstur spiller korpset på Mistberget på lørdag og den 26. august ved Andelva ved Eidsvollsbygningen.

LES OGSÅ: Musikkorpsene viste seg fram i Oslo

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.