I helgen som var arrangerte NMF region Øst (Norges Musikkorps Forbund) årets distriktsmesterskap i Lørenskog, Asker og Fredrikstad. Over påmeldte 70 skolekorps viser at korpsånden i Akershus lever i beste velgående.

I Lørenskog ble det konkurrert i 1. divisjon janitsjar, 2. divisjon janitsjar, 3. divisjon janitsjar, 4. divisjon, og Aspirant/junior. Det var der Ullensaker skolekorps gikk til topps i 3. divisjon – i selveste Musikkorpsenes år.

Der konkurrerte de mot åtte andre skolekorps. Dirigenten var Maren Kristine Mørck.

MYE ARBEID BAK

– Det er morsomt å delta, men ekstra morsomt å vinne. Stor stas for barna som ble veldig glade, sier Ragnhild Stokker i korpsstyret, som trekker fram all innsatsen.

– Bak en slik seier ligger mye øving for både musikanter og dirigent. Dessuten er det gøy for støtteapparatet også, som bruker mye tid og energi i korpset. Da er det morsomt med en fin belønning, påpeker hun.

– Hva skjer fremover?

– Vi feirer med marsipankake på Skogmo onsdag. Så spiller vi på åpningen av årets stolpejakt ved Nordbytjernet 1. mai, i et samarbeid med Ullensaker orienteringslag. Det blir ingen tid til å hvile, for i juni setter vi kursen mot Tallinn. Når vi kommer hjem derfra blir det fullt fokus på jubileumsfeiringen vår i Kong Rakne i november. Vi fyller 60 år i år, og da må vi slå på stortromma, sier Ragnhild Stokker.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.