Spark-VM handler om så mye mer enn å bare bli verdensmester, og det var mange som hadde gått «all in» når det kom til både kostymer og innlevelse.

Frognernisser

Det var nissemor og hennes to nissebarn som fikk premie for «Finest ekvipasje» i år, og var storfornøyd med å vinne første gang de var med på arrangementet.

- Det var kjempemoro, sier Christine Schauer, som hadde begynt forberedelsene for årets spark-VM sammen med Frøya-Kari (5) og Gydo Valentin (9) allerede klokken fem lørdag morgen.

- Vi brukt mye tid på å pynte sparken vår så den skal utstråle julefølelse. Vi er Frognernissene, forteller Schauer.

Premiepengene er gjengen usikre på hva skal gå til.

- Kanskje på enda mer julepynt og pepperkaker? foreslår Frøya-Kari.

Pusset opp

Tor Sigurd, Adam, Oskar og Fredrik fra Strømmen hadde pusset opp sparken de kjørte med i fjor, som i år lignet et NSB-tog på en prikk.

De vant «Finest spark» og syns det var veldig kult.

- Det var ikke uventet da, sier Adam, og forteller at de har brukt noen uker på å få den i stand.

Guttene har fått god hjelp fra både fedre, venner og søsken, og var veldig fornøyd med sin toginspirerte spark.

Turen ned gikk dog ikke knirkefritt, og de hadde både falt, og kjørt ut.

- Vi blåste over! sier guttene.

De er alle enige om å bruke pengene på ny spark, og gleder seg allerede til å stille igjen neste år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.