Andre juledag i 1958, klokka 17 holdt Eidsvold Værk musikkorps julekonsert for første gang i Råholt kirke. Siden den gang har konsertene blitt mange, og tradisjonen holdes fortsatt ved like.

Under årets konsert kunne korpset vise til et variert repertoar. De åpnet showet med Triumphal March from Aida, før de gikk over på O store Gud, som, ifølge dirigent Bård Frode Larsen var en fast post på programmet under tidligere julekonserter.

Videre fikk publikum noen utdrag av sanger fra musikalen Chess, før mer tradisjonelle julesanger som Deilig er den himmel blå, og Det kimer nå til julefest fant veien til publikums ører.

LES OGSÅ: - Det blir ikke jul uten

Inviterte publikum med

Foruten å variere med musikkvalg, varierte korpset også med å spille med og uten solister, og de inviterte publikum med på å synge under flere av julesangene. Det så publikummerne ut til å like, og flere sang i vei.

Og som alltid ble konserten rundet av med Deilig er jorden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.