– Vi gleder oss veldig. Dette blir fest. Det er veldig hyggelig at Hanne Krogh vil ta turen til Nannestad. Vi hadde lyst til å gjøre litt ekstra på den offisielle avslutningen for Fredagstreffet før ferien, sier Kari Holst-Larsen, biblioteksjef i Nannestad.

Fredagstreffet er et samarbeid mellom Nannestad bibliotek, Nannestad sanitetsforening, Nannestad pensjonistforening og Nannestad Frivilligsentral.

Hanne Krogh platedebuterte som 14-åring i 1970 med singlen Lukk opp min dør. Året etter vant hun den norske Melodi Grand Prix-finalen med melodien Lykken er, og representerte Norge i den internasjonale finalen i Irland.

Hun opptrådte i TV-show i Tyskland og rundt om i Norden, og spilte inn Lykken er både på norsk, svensk og tysk. Etter flere plateutgivelser valgte hun å trekke seg bort fra platebransjen i noen år, og hun søkte seg inn på Nissen gymnas der hun tok skuespillerutdannelse. Dette førte til hovedrollene i spillefilmene Crash og ikke minst klassikeren Reisen til Julestjernen der hun spilte Sonja. I 1985 vant hun som en del av Bobbysocks Melodi Grand Prix sammen med Elisabeth Andreassen.

LES OGSÅ: Knallåpning for bibliotekets nye kulturarena

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.