Lørdag kveld var det igjen duket for dansegalla, og både Rune Rudberg og Contrazt fikk dansefoten til å rykke hos de nærmere 1000 feststemte på stedet. Stemningen sto i taket fra dørene åpnet klokken åtte, og sakte, men sikkert fylte lokalet seg med damer i flotte kjoler og menn i dress og dansesko.

LES OGSÅ: I Letohallen skal det danses med stil

HELT KONGE

Det var Rune Rudberg som startet showet lørdag kveld, og Hans Olav Trøen og Contrazt gikk ikke på før litt over ni. Før han gikk på scenen var Trøen i ekstase.

- Dette er helt konge!

- Tror du interessen for dansegallaer fortsatt er stor?

- Interessen er der definitivt, det ser du jo her, smiler Trøen, som syns det er veldig stas å få spille i Eidsvoll. Han forteller at folk har kommet helt fra Tromsø for å få med seg dansegallaen.

- De fløy inn i dag og flyr hjem i morgen, kun for å være med her, sier musikeren.

Trøen og Contrazt tar også med seg instrumentene til dansegalla på Gran Canaria i januar.

UVANT

Dansegallaen tiltrekker seg mange typer mennesker. Fellesnevneren er at alle elsker dans. Torill Stokkan er en av dem, og hadde fått med seg vennene Rita Melby, Finn Melby og Eli Hee lørdag kveld.

- Vi er her for å danse og å ha det gøy, forteller Torill.

Rita innrømmer at det er ganske uvant for henne og mannen å være på dansegalla, men at det er lite som skjer for voksne ellers.

- Vi vil treffe mennesker, og det er jo her det skjer i kveld, sier hun.

Gjengen tror interessen for dansegallaer fortsatt er stor, for visse mennesker.

- Det er jo for dem som liker denne typen musikk, og å danse, utdyper Torill.

DEN YNGRE SKARE

Ved et langbord har en gjeng med relativt unge mennesker samlet seg. Linn Kristin Andreassen forklarer at det er hun som har fått med seg vennegjengen til Letohallen.

- Jeg har vokst opp med denne musikken, og har skrytt om dansegallaen i flere år. Endelig ble folk med, sier hun.

Linn Kristin håper de får danse mye, men venninnen Silje Bidtnes er ikke helt enig.

- Jeg har ikke på meg danseskoa i dag.

Victor Emanuelsen forteller at de er der for dansing og musikk, og for å ha det moro sammen.

- Også er det jo kult å se hvordan de litt eldre fester og, smiler han.

HOTELL I SÆRKLASSE

Daglig leder på Best Western Letohallen Hotel, Trond Ola Rynning, forteller at de i forkant av arrangementet hadde solgt over 400 billetter.

- Vi solgte også 250 i døra før klokka ti, så dette blir litt av en kveld, sier Rynning.

Han forteller at publikum aldri svikter.

- Dansegallaen har mange tilhengere, og folk kommer igjen og igjen. Det er en fryd å arrangere, sier daglig leder til EUB.

- Når det er så god stemning tidlig på kvelden er det er godt tegn, avslutter Rynning.

LES OGSÅ: Stina Stenerud-konsert: - Stemningen i salen var ubetalelig

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.