Snurr-Musikkeriet, bestående av Margrete Augdal fra Jessheim og Lene Anett Killingmo fra Aurskog, har akkurat utgitt sin nye julesang «Julefred» der alle inntektene skal gå til Flyktninghjelpen. Med seg har de ungdommene Kaja og Kine Gjøen Sund, Rebecca Andersen og Maria Hogner som korister. 

- «Julefred» ble til etter at jeg i fjor i desember var innom noen kommentarfelt under en nyhetssak om flyktningsituasjonen. Tanken slo meg, at hvis verden hadde vært så liten at man kjente personlig de menneskene dette gjaldt, så tror jeg at mange ville opptrådt helt annerledes i forhold til både ord og handlinger, sier Margrete Augdal.

– Pengene fra sangen går dermed til Flyktninghjelpen. Det er vårt lille bidrag til å hjelpe noen som trenger det. Sangen er tilgjengelig i digitale musikkbutikker, legger hun til.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.