Det er en snart 100 år lang tradisjon at koret byr sitt publikum på kjente og kjære julesanger og god julestemning.

– Vår dirigent, Ludvik Kjærnes, har innstudert og finpusset repertoaret med koret, og har atter vist oss hva som må til for at klangen skal bli god. Han er også en godt skolert solist som publikum nå får høre et par ganger under konserten, skriver kor-formann Trond Ringen.

Bjørnar Robertsen stiller som alltid velvillig opp med sitt akkompagnement på orgel og piano for både mannskoret og for Eidsvoll Korforening, som er deres gjestekor også i år.

– Det kan også nevnes at mannskoret dagen før julekonserten, altså lørdag, synger julesanger i Sundet, og på ettermiddagen besøker alders og sykehjem rundt om i bygda og synger for de som bor der og ikke kan komme seg ut, opplyser formannen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.