Søndre Eidsvoll Pensjonistforening fylte 50 år 1. november og feirer med treretters middag i storstua på Søndre Samfund torsdag ettermiddag

I anledning jubileet har klubbens sekretær i jubileumsåret, John Granly, redigert et jubileumsskrift som gir et innblikk i foreningens 50-årige historie.

Mye av heftet er avisutklipp fra EUB og Romerikes Blad, men Granly har også lagd et sammendrag av foreningens historie i en smakfull jubileumsberetning.

ORDFØREREN KOMMER

Ordfører John-Erik Vika har sagt ja til invitasjonen til festmøtet og har også sagt at han vil bidra med sang. Det blir også taler av representanter for Pensjonistforbundet sentralt og i Akershus. Hedersgjester er alle møtende pensjonister.

LEDERE GJENNOM 50 ÅR

Borger Ørbæk var Søndres første formann. Han ble valgt på stiftelsesmøte i Søndre Samfund der 30 pensjonister møtte. Senere formenn/ledere har vært Bergljot Sørensen, Hjørdis Paulsen, Kristian Bratraak, Knut Skovly, Sven Asplund, Reidar Frilseth, Arve Johnsen, Bård Paulsen, Tor Kultom, Roy Westengen, Steinar Olsen og Trond Vidar Nilsen.

INVITERT. En revolusjon for oss eldre er på gang, skriver John Granly i sin «Invitert».

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.