• PÅ PLASS. Ole Ivars-vokalisten Tore Halvorsen lot seg ikke stoppe av at han skal hjerteopereres mandag. Sammen med William Kristoffersen, Egil Arne Bakken og resten av bandet, spilte han for de mange danseglade fredag kveld.

Gjennom mange år har ildsjel og initiativtaker Trude Essie Ask fra Kløfta, invitert mennesker med ekstra behov for tilrettelegging til å komme sammen for sosialt samvær med dans og musikk. Etter hvert har arrangementet Diskoteket vokst seg større og større. Fredag kveld strømmet over 600 deltakere til Clarion The Quebe, for årets store dansegalla.

– For mange er dette årets høydepunkt og de har gledet seg i mange måneder til denne kvelden. Her er deltakergleden stor, og danseiveren på topp, sier Ask, som sammen med hele ordfører-laget fra Øvre Romerike ønsket deltakerne velkommen.

Etter å ha varmet opp med pizza og forfriskninger var det duket for å svinge seg på parketten til toner fra Ole Ivars og deretter DJ Terje.

SISTE INNSPURT

– Det å spille for denne gjengen er helt ubeskrivelig. Vi har nok nesten ikke mer ihuga fans enn mange av dem som er her i kveld. Å møte et sånt publikum, med en sånn glede og helhjertet engasjement – det varmer, og det er noe vi har gledet oss veldig til, sier Ole Ivars-vokalist Tore Halvorsen og bandkollega William Kristoffersen.

Halvorsen fikk nylig beskjed om at han må gjennom en omfattende hjerteoperasjon.

– Jeg skulle jo egentlig ikke vært her, så dette er absolutt siste innspurt, og jeg er veldig glad for å kunne være her i kveld sier han.

ORDFØRER-LAG PÅ DANSEGALLA

Diskoteket er en organisasjon som i 25 år har arrangert diskotek for mennesker med behov for tilrettelegging, og arrangementet mottar støtte til gjennomføringen fra ulike private og kommunale bidragsytere.

– Dette betyr enormt mye for den enkelte deltaker. Vi har mange som er med fra Eidsvoll her i kveld, og det er fantastisk å se den glede og engasjement som alle og enhver kommer med hit i kveld. Det er et veldig viktig arrangement som vi i de ulike kommunene støtter opp om, og derfor er vi ordførerne også samlet her i kveld, for å vise vår støtte til arrangøren og alle deltakerne, sier Eidsvoll-ordfører John-Erik Vika, sammen med kollegaene Runar Bålsrud fra Hurdal og Tom Staahle fra Ullensaker.

STØTTE FRA FLERE HOLD

Clarion Hotel har gjennom Petter Stordalen og Nordic Choice Hotels sitt WeCare fond, søkt og fått tildelt midler og støtte til arrangement.

– Hadde det ikke vært for at jeg innvier to nye hoteller i Stockholm fredag kveld, hadde jeg uten tvil svingt meg på dansegulvet på The Qube, sier eier Petter A. Stordalen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.