• Tusen eksemplarer. Diktboka slippes for salg lørdag.

– Når kommer boka? Når gir du ut diktbok? «Facebook-poeten» Vidar Pettersen har blitt spurt gjentatte ganger. Nå er den endelig klar for utgivelse. Og la det være sagt én gang for alle: Det er stort å få se sin egen bok – ferdig – for første gang. EUB ble med da den kom rykende fersk fra bokbinderen.

– Jeg har lekt med tanken på at det kunne bli bok av diktene en stund. Etter en stund satte jeg meg ned i kjelleren på den gamle PC-en og gikk gjennom det jeg har skrevet. Da fant jeg ut at det var mange som kunne gis ut, sier «Piters» til EUB.

Tilnærmet daglig legger han ut et nytt dikt på Facebook. Boka til Pettersen inneholder 57 dikt og bilder og kommer i 1.000 eksemplarer. Diktene handler gjerne om dagligliv, familie, kjærlighet og gamle dager. Reklamehuset på Råholt har vært en viktig bidragsyter.

– Jeg ville gjerne bruke en lokal bokutgiver, og Reklamehuset har vært helt strålende å samarbeide med fra første sekund, sier Pettersen.

– Jeg har fulgt med Vidar i mange år. Han er flink til å skrive og det er kjempemorsomt at han nå gir ut sin egen diktbok, sier Olav Granly, daglig leder for Reklamehuset.

Boka slippes og salget starter under en gratiskonsert på Kafé Standpunkt på Eidsvoll Verk lørdag. Deretter vil den bli solgt i bokhandelen Halvorsen Libris i Sundet og gjennom Pettersen selv.

LES OGSÅ: Tom «Stabbe» Stalsberg og kompani trakk fullt hus med lysbildeshow - igjen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.