• KOR: Nannestad kammerkor deltok på Skaperverkets dag Holter kirke. Foto: Privat

– Dette er blitt tradisjon i Holter menighet, og det ble en flott dag i skaperverkets ånd. Kirken og Kjerkestua var pyntet med det som våren allerede har bydd på og med det sommeren og høsten vil by på av forskjellige vekster, sier Rigmor Lerengen i Holter menighet.

Fra sokneprest Svein Filtvedt Elgvin fikk de frammøtte påfyll, og ungene satt som tente lys når Anne Brustad fortalte om Jesus, de to fiskene og fem brød som mettet så mange mennesker.

– Noen kloke spørsmål og tanker kom det også fra de små, forteller Lerengen.

Nannestad kammerkor med sin dirigent Mari Moe deltok med sin flotte sang og bidrag til salmene ellers i gudstjenesten.

– Koret løfter gudstjenesten til nye høyder, sier Lerengen.

Etter gudstjenesten var det servering av et stort måltid mat med lokal og kortreiste matvarer.

Bondelaget, småbrukerlaget, hagelaget, bygdekvinnelaget og Grønn kirkering deltok også på arrangementet.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.