- Det er kult å være med på noe som bidrar til noe mye større enn en sjøl, sier Harald Seland Myhre fra Hoppensprett ungdomsskole.

Hoppensprettmarsjen har blitt arrangert av de Hoppensprett-skolene og barnehagene de siste årene. I år sto ungdomsskolen for marsjen rundt Nordbytjernet. På skolen tar de valgfaget Innsats for andre, og synes dette var en god måte å utøve faget i praksis på.

MANGE KOM

- Vi lærer mye om hvordan vi skal gjøre noe for de rundt oss, og hva er bedre enn å bruke faget til å redde regnskogen, sier Seland Myhre

Mange fra Jessheim og omegn stilte opp, barnefamilier ungdomsgjenger og eldre.

- Alle inntektene fra kake- svele og kaffesalget går uavkortet til Regnskogfondet, sier initiativtaker Lise Kragset Furuseth.

- Vi er med her fordi vi vil være med på å redde regnskogen. Mange planter- og dyr forsvinner om vi fortsetter å hogge regnskogen, sier Edin Nygård og Jakob Tømmerås fra Gystadmarka skole.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.