Artisten, musikeren og låtskriveren Prince døde for snaut et år siden, og med ham forsvant en av popens virkelige store nytenkere. Fredag 24. mars blir han og musikken hans hyllet i en to og en halv time lang forestilling i Ullensaker kulturhus

STJERNELAG

– Det er bare å gjøre klar for årets store musikalske show, og vi garanterer at du aldri har opplevd maken, påpeker kulturhussjef John Jørgen Støa, og presenterer ei settliste som må få den stiveste stokk til å falle for rytmene. Let’s Go Crazy, Controversy, Head, The Most Beautiful Girl In The World, Raspberry Beret, «When Doves Cry, Kiss, og naturligvis – Purple Rain.

Bandet består av D’Sound-legendene Jonny Sjo og Kim Ofstad, Torbjørn Alsos Raae, Frode Mangen, Magnus Bakken, Jens Petter Antonsen og Even Kruse Skatrud. Odd Einar Nordheim, Siri Stranger og Amina Sewali synger. Dansere fra Jazzkompaniet på Jessheim Danseskole bidrar også.

– Sjelden eller aldri har et sånt stjernelag av musikere vært på veien for å framføre så fantastisk musikk, påpeker Støa.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.