• EGEN LÅT. Rebecca Hagring framførte blant annet sin egen låt, som hun deltok med under MGPjr.
  • FIKK AUTOGRAFER. Mathilde Remme, og søsknene Elias og Kaisa Tømte Oterhals, var godt fornøyd med kveldens konsert, og sørga for å få autografene til artistene.

– Vi har forsøkt å etablere en ny konsertarena, og foreløpig har responsen vært svært positiv, sier Ragnvald Holst-Larsen.

På vegne av ungdomsgruppa Mercy and Faith har han leid Mago B. I utgangspunktet var lørdagens konsert den siste i rekken, men nå er leiekontrakten forlenget, og ifølge Holst-Larsen vil det bli flere kulturelle innslag etter påske.

– Jeg vil oppfordre de som ønsker å arrangere konserter og utstillinger til å ta kontakt, sier han.

FLOTT TILBUD

Det var tydelig at mange satte stor pris på konserten med fjorårets MGPjr gjeng.

– Dette er helt fantastisk. Markedsføringa kunne vært litt bedre, men det er veldig greit å være publikummer når det ikke er helt smekkfullt i lokalet. Jeg er generelt stor fan av at det arrangeres konserter som retter seg mot barn, og det virker som om dette falt i smak hos femåringene jeg har med meg, sier Mari Sæter.

Trioen hadde forberedt seg godt før konserten.

– Vi har sett programmet igjen og på veg bort hit hørte vi på sangene. Opplevelsen blir mye bedre da, forklarer Sæter.

En annen som storkoste seg på konsert var Martin Ødegården (8).

– Dette er helt toppers, og jeg synes de har gjort en god jobb med lokalet, sier Martin, som hadde flere favoritter blant kveldens artister.

Han var imidlertid ikke den eneste som koste seg. Johanne Holte (9) og Leah Bråten (10) var godt fornøyd med kvelden.

– Dette er veldig gøy, og vi syntes det var gøy å se på Dina. Det var henne vi heia på, sier jentene.

STOR STAS

Det var for øvrig ikke bare MGP-deltakerne som sto på scenen. Som oppvarming var det både dans fra EBAS junior, og barnekoret Propell sang noen flotte sanger.

– Dette har jo vært en helt fantastisk kveld, og det var veldig hyggelig at vi ble spurt om å synge her. Barna syntes nok det var stor stas å få synge med noen av artistene, sier dirigent, Geir Gustavsen.

MANGE AUTOGRAFER

Etter konsertslutt fikk publikum muligheten til å treffe artistene. Dette var noe som falt i god jord, og køen for å møte dem ble raskt lang.

Noen som benyttet muligheten var Mathilde Remme (8), og søsknene Elias (9) og Kaisa (7) Tømte Oterhals.

– Vi skal nok få autografen til alle sammen, sier de.

LES OGSÅ: Pusset opp av ildsjeler til ny kulturaktivitet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.