Bjørn Inge Rødfoss

bir@eub.no | 970 31 272

Rotan kommer fra Råholt, og har vært glad i musikk hele livet. Allerede som 11-åring deltok hun i talentkonkurransen «Stjerneskuddet» på Jessheimdagene. Det hadde henne mersmak, og i takt med dette vokste drømmen om å bli stjernesanger. Siden det har Rotan hatt mange høydepunkter. Hun har vært en del av den lokale kulturskolen gjennom en årrekke, Hun har reist rundt i Norge på turné og vært med på P4 Vinterlyd. I 2013 var hun med i NRK-programmet Beat for Beat.

Fredag kveld skal hun altså i ilden under Idol-konkurransen på TV 2. Det blir spennende å se hvor langt hun kan komme.

LES OGSÅ: Kulturstipend til Alexandra

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.