Og det er da det lønner seg å ha kameraet klart, slik Gro Anita Skryten hadde da hun fotograferte Myrna i hagen til oldemor. Bilder forteller mer enn tusen ord, heter det i ordtaket, og det stemmer til de grader her. Å beskrive slike øyeblikk med ord er det bare de beste ordkunstnerne som klarer, mens vi andre skjønner alt etter bare noen sekunder med dette bildet.

Eli Engebretsen har også tydeligvis ofte med seg et kamera, og bruker det når hun ser noe fint. Som de to bestevennene som går seg en tur langs grusveien. Vi liker slike øyeblikk, de er dokumentariske og naturlige. Og det hjelper selvsagt at fotografer trykker på knappen akkurat når de skal.

Det har også Ingrid Grene Henriksen gjort, og resultatet er dette herlige bildet av møtet mellom menneske og dyr. Vi er nok ikke så forskjellige som mange vil ha det til, vi liker begge sosial omgang og litt kos.

Dette var siste runde i årets fotokonkurransen. Vi takker for alle innsendte bilder, nå gjenstår den vanskelige oppgaven med å trekke ut ett av delvinnerne som går av med seieren i finalen. Og som årene før, vi oppfordrer alle som tar bilder til å fortsette med det, bruk kameraet ditt overalt, hele tiden.

FIKK DU MEG DEG DISSE:

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 1

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 2

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 3

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 4

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 5

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.