Ida-Emilie Grønvold Bakken fra Jessheim og Eli Marie Almeli fra Feiring er i finalen av Miss Norway 2017. På sin blogg på konkurransens nettsider skriver Grønvold Bakken at hun er både glad og rørt over å ha nådd såpass langt.

-HELT UTROLIG

– Nå står det mellom meg og andre 15 jenter, det er helt utrolig, sier hun.

Eli Marie har tidligere sagt til EUB at dyrevelferd er en interesse som ligger hennes hjerte nærmest. Ida-Emilie har fortalt at hun slet mye med mobbing i oppveksten, og at hun gjennom Miss Norway-deltakelsen ønsker å hjelpe andre i samme situasjon. Finalistene er tatt ut basert på poeng oppnådd i konkurransen, sponsoroppdrag og nylig innsendt videopresentasjon.

– Dette er noe man jobber hardt for, hver eneste dag. Jeg tenker på hvor langt jeg har kommet, og veien videre. Jeg takker hver eneste som har støttet meg, skriver Ida-Emilie.

POENGBASERT

Konkurransen startet i august i fjor og fortsetter fram til finalen på Wallmans i Oslo den 29. juli. Vinneren kåres basert på diverse aktivitetspoeng, juryens avgjørelse, samt SMS-stemmer. Vinneren av Miss Norway skal senere representere Norge i Miss Universe 2017, kjent som verdens største skjønnhetskonkurranse.

LES OGSÅ: Fasteaksjon for Kirkens nødhjelps arbeid

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.