Det er relativt enkelt å finne alle fotografiene mine fra 2016: Et søk i det digitale arkivet på mitt eget navn gir relativt mange treff. Å finne de viktigste og beste bildene, derimot, er en mer tidkrevende oppgave.
Se alle bildene i Kristians årskavalkade i denne bildeserien
Resultatet mitt ser dere på disse tre sidene. Det var ikke før etter at jeg hadde stablet bildene over og under hverandre at jeg oppdaget hva jeg egentlig hadde plukket ut:
Statsminister Erna Solberg åpnet regjeringens budsjettkonferanse i Hurdal.
Ap-politiker i fylkestinget Tonje Brenna fikk besøk fra stortingsrepresentant Hadia Tajik.
Nieke Rientjes går verden rundt (!) og startet med overnatting i Jessheimmarka.
Embla Godager Skogstad fikk trampeklapp for sine akrobatiske kunster på enhjulssykkel.
Gerd Thoreid, bedre kjent som GT Sara, som fylte konferansesalen i Letohallen så full at flere måtte snu i døra.
På forrige side ser du stjernekunstner Unni Askeland i seng med hunden sin Maja (en jente det også).
Historien om Knut Eilertsen som kjøpte traktor til Kløfta IL, og skaterne på Jessheim og om politiet som øver er også viktige. Og om Vidar Pettersen som bruker kameraet for å formidle følelser til sine flere tusen følgere på Facebook. Ranet av Kiwi på Nordkisa ble en snakkis og Henning Olsen som hjelper folk tilbake til livet ved hjelp av tålmodighet, kroppsarbeid og fjelluft har mange lagt sin elsk på.
Alle historier er viktige, og det er ofte en kvinne med i bildet. Bokstavelig talt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.