I fjor var det over om lag 430 gjester som svingte seg til musikk fra ett av Norges beste danseband, Ole Ivars. Da ble lokaler i hotellet benyttet. Nå flyttes det populære arrangementet til The Qube.

– Dersom arrangementet blir vellykket nå, håper jeg dette kan bli en årlig tradisjon, uttalte arrangør Trude Essie Ask til EUB foran fjorårets dansefest.

Og vellykket ble det. I år inviterer hun derfor til ny fest i større lokaler.

PÅMELDING INNEN 8. MAI

– Det var tydelig at mange koste seg og hadde en fabelaktig stund på fjorårets arrangement. Vi har imidlertid behov for større plass rundt bordene samt dobbelt så stort dansegulv og plass til mange flere gjester. Det er foreløpig få påmeldte, men vi tar imot påmeldinger fram til 8. mai. Arrangementet er åpent for alle, selv personer som ikke har behov for spesiell tilrettelegging, sier arrangør Trude Essie Ask.

Hun har i godt over 30 år drevet Diskoteket for denne gruppen mennesker.

Ask opplyser at det denne gangen ser det ut til at det blir flere av gjestene som overnatter.

DJ TERJE, PIZZA OG BRUS

– Det synes jeg er hyggelig. Clarion Hotel & Congress Oslo Airport stiller også denne gangen opp med kostnadsfritt festlokale samtidig som de er meget positive og behjelpelige. Therese Bernström-Næs hos Clarion er fantastisk og behjelpelig. Dette setter jeg stor pris på da det er et stort arrangement og ordne alene, sier Ask.

Gjesteartist er DJ Terje. I inngangsbilletten er også pizza og brus inkludert. Man kan selvsagt også kjøpe mer brus, kaffe og kaker.

– Arrangementet er alkoholfritt, og alle over 14 år er velkomne, sier Ask.

Selv med gratis lokale er det store kostnader med et sånt arrangement.

– Jeg er derfor også veldig takknemlig for den store gjengen som stiller opp gratis en fredag kveld for å hjelpe til på dette arrangementet, sier Ask.

Hun opplyser at de som ønsker å overnatte selv kan ta kontakt med hotellet.

– EN STOR GLEDE

– Det er en stor glede for oss å spille på slike arrangement. Det er noe vi har gjort i mange år. For oss er det en hyggelig opplevelse hver eneste gang. Dette er et publikum som er glad i vår musikk, og som kan låtene bedre enn de fleste, sier William Kristoffersen i Ole Ivars.

Han forteller også om stor danseglede blant gjestene.

– Å spille for mennesker som har et forhold til musikken vår er ordentlig moro. Vi synes det er koselig å glede så mange, sier Kristoffersen.

LES OGSÅ: To eidsvollinger i Norges beste danseband

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.